یسرائیل کاتس، وزیر جنگ اسرائیل تأکید کرد که تل‌آویو «یک میلی‌متر هم» از خاک سوریه عقب‌نشینی نخواهد کرد.

سوريه - اسرائيل

به گزارش همشهری آنلاین، آرتی نوشت: کاتس در کنفرانسی در “بیت ایل” درباره آینده نوار غزه و منطقه تحت کنترل رژیم صهیونیستی در سوریه گفت: تل‌آویو «یک میلی‌متر هم» از خاک سوریه عقب‌نشینی نخواهد کرد.

وی تأکید کرد: «این دولت، دولت شهرک‌سازی است و اگر امکان اعمال حاکمیت بر کرانه باختری فراهم شود، آن را اعمال خواهیم کرد؛ ما اکنون در مرحله حاکمیت عملیاتی هستیم.»

در ۸ دسامبر ۲۰۲۴ چند ساعت پس از سقوط نظام سابق سوریه، اسرائیل عملیات «سهم باشان» (Arrow of Bashan) را آغاز کرد؛ عملیاتی نظامی هوایی و زمینی که طی آن نیروهای اسرائیلی با بهانه ایجاد منطقه حائل بین اراضی سوریه و بلندی‌های جولان اشغالی سوریه (که در اصل توسط اسرائیل اشغال شده است)، به منطقه حائل و قنیطره و جبل الشیخ نفوذ کردند و نیروی هوایی نیز با حملات هوایی به مناطق مختلف سوریه از این عملیات پشتیبانی می‌کرد.

کد خبر 1005030
منبع: شفقنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار غرب آسیا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha